Boerencamping Zeeland

Kamperen bij de boer doet u bij Minicamping Landzicht

Door ons drukke bestaan zoekt men steeds vaker een rustgevende omgeving of verblijf voor onze vakantie, een boerencamping in Zeeland is hier uitermate geschikt voor. Bij Minicamping Landzicht, een boerencamping in Zeeland, maakt u kennis met het boerenleven en geniet u van ruimte en comfortabele plaatsen in een ontspannende omgeving.

Boerencamping Zeeland Camping Landzicht

Waarom een boerencamping in Zeeland

Kamperen op een boerderijcamping betekent volledig genieten van het buitenleven. Even de computers en tv’s achter u laten en geheel tot uzelf en tot rust komen, dat zult u ervaren bij een boerencamping. Zeeland biedt u bij uitstek alle ingrediënten om de batterij weer helemaal op te laden. Of u nu liefhebber bent van een actieve watervakantie, een strandvakantie, fiets- en wandelvakantie met prachtige routes langs de Zeeuwse kust en gezellige stadjes, Zeeland heeft het allemaal.

Boerencamping Zeeland Uitzicht landzicht

Kamperen bij boerencamping Landzicht in Zeeland

Minicamping Landzicht is een kleine boerderijcamping, gelegen in Geersdijk (Zeeland), en wordt omringd door prachtige landschappen en natuurgebieden. De ligging van onze boerencamping is uniek in Zeeland met het Veerse Meer op loopafstand. De rustgevende omgeving leent zich uitstekend voor mooie fietstochten door Noord-Beveland of een heerlijke wandeling lans het Veerse Meer, waar uiteraard ook diverse wateractiviteiten mogelijk zijn. Als u wilt kamperen bij de boer in Zeeland of toe bent aan rust in een ontspannen, maar ook gezellige omgeving, dan bent u bij boerencamping Landzicht aan het juiste adres.

Een aantal voordelen van kamperen bij boerencamping Landzicht:

  • Uitermate geschikt voor gezinnen. Kinderen kunnen heerlijk buitenspelen en genieten van de buitenlucht.
  • Ervaar onze gastvrijheid en de gezelligheid op onze boerencamping en kom volledig tot rust.
  • Ruime en comfortabele kampeerplaatsen op een goed onderhouden terrein met een mooi en schoon sanitair.
  • Het Veerse Meer op loopafstand. Neeltje Jans, het Banjaard strand of gezellige plaatsjes zoals Kamperland en Veere zijn uitstekend aan te rijden of de moeite waard voor een prachtige fietstocht.
  • Gewoon de leukste boerencamping van Zeeland!

Boerencamping Zeeland Paarden op Landzicht

Reserveer nu bij onze boerencamping in Zeeland

Wilt u zelf ultieme rust, of het leven van de boer, ervaren en kamperen bij onze boerencamping in het mooie Zeeland? Vul dan een reserveringsaanvraag in via onze website, we nemen vervolgens zo snel als mogelijk contact met u op.