Minicamping Landzicht

Op maar 1 kilometer van het Veerse meer!


In het midden van Noord-Beveland, ligt het dorpje Geersdijk. Met een kleine kade en strand aan het Veerse Meer, is Geersdijk een rustig maar heel gezellig dorp. Op 1 kilometer van Geersdijk ligt onze gezellige minicamping Landzicht. Onze minicamping is voorzien van ruime en comfortabele plaatsen, geschikt voor o.a caravans en tenten.

Ook zijn er speciale verharde camperplaatsen aanwezig. Iedere plaats beschikt over water- en elektriciteitsaansluitingen. Wifi is beschikbaar over heel de minicamping zodat u de leukste activiteiten kan plannen of een leuke fietsroute uit kan stippelen! De sanitaire voorzieningen zijn modern ingericht, tevens is er een recreatie ruimte en speelvoorzieningen aanwezig voor de kids!

Via prachtige fiets- en wandelroutes kunt u genieten van de omgeving rondom Geersdijk. Zo zijn de grotere plaatsen van Noord-Beveland: Kamperland, Wissenkerke, Kortgene, Colijnsplaat en het dorpje Kats een bezoekje waard. 

Minicamping Landzicht starte in 2003. Hieronder ziet u in de eerste foto een beeld van de minicamping in 2003 'Hoe we ooit gestart zijn'.