Opzoek naar een uitstapje? 

Activiteiten in omgeving van Geersdijk


Stranden:
Het Noordzeestrand, het Veerse meer en de Oosterschelde zijn op korte afstand van de camping te vinden. Bij mooi weer is een dagje strand zeker aan te raden.

Wateractiviteiten: 
Wilt u lekker afkoelen in het veerse meer of heeft u altijd al eens willen zeilen? Het dichtbij gelegen Veerse meer biedt vele mogelijkheden voor verschillende watersporten. Er zijn o.a mogelijkheden om te zeilen, surfen, waterskiën, duiken en sportvissen.

Neeltje Jans:
De meeste verbindingswegen met Noord-Beveland liggen op imposante kunstwerken, die deel uitmaken van de wereldberoemde Deltawerken. Een bezoekje aan het Deltapark Neeltje Jans is dan zeker geen slecht idee! Naast het attractieve karakter van het park vervult Deltapark Neeltje Jans ook een educatieve functie met betrekking tot de Deltawerken.

Tochten:
Door middel van verschillende voertuigen kunt u het eiland bezichtigen. Zo zijn er huifkar, picknick en buggy & solex tochten. Ook kunt u een rondvaart maken op het veerse meer.

Uitstapjes naar steden:
Heeft u zin om één van de zeeuwse steden te bezoeken? Neem dan zeker een kijkje in bijvoorbeeld Veere, Middelburg, Vlissingen, Goes of Zierikzee.